Pınar İlkokulu
PİNAR KÖYÜ MERKEZ MİLAS/MUĞLA P.K.48284

VİZYON

1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde,bireylerin ihtiyaç duyduğu eğitim-öğretim hizmetlerini,kurumun yetki,görev ve sorumlulukları dahilinde hazırlanan programlar çerçevesinde yürütmek;Atatürk ilke ve devrimleri ışığında;Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen,iyi bir yuttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış,ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst eğitime hazır,kendini ifade edebilen,araştıran,sorgulayan,eleştirel düşünen bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Okulundaki öğretmenlerin ve öğrencilerin rahatlığını ilke edinmiş,anlayışlı ve esnek,işin ciddiyetinin farkında olan idarecilerle;istekle,işbirliği ve örnek arkadaşlık duyguları ile çalışan öğretmenlerin eşliğinde,temiz ve düzenli bir ortamda,çağın ve çevrenin şartlarına uygun düzeyde,teknolojiyle bütünleşmiş,bilgiyi paylaşan öğrenciler yetiştirip hayata olumlu insanlar olarak atanmalarını sağlamaktır.

Giriş : 8:30 - 11:55 Öğlen Arası :11:55 -12:40 Çıkış :12:40 -14:10

MİLAS İLÇE MERKEZİ 45 Km ÖREN YALI MAHALLESİ 8 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

350 m rakıma sahip Gökova Körfezi deniz manzaralı,Ören Beldesi´ne 8km. uzaklıkta PTT acentesi,2 marketi,2 kahvehanesi,cuma günü kurulan pazarıyla merkezi bir köydür,ulaşım sıkıntısı yoktur.Geçim kaynakları başta tarım ve arıcılıktır.Büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık da uğraşılar arasındadır. Pinar mahallesinin 2019 yılı nüfusu 517 kişidir.